lluvia-en-la-calle_1024x768

Ensurt en un pàrking i inundacions de baixos

lluvia-en-la-calle_1024x768

Un avís d’un possible incendi d’un pàrking al carrer Arenys de Mar amb Can Roca, al districte 5 de la ciutat, ha encès les alarmes de la policia local i dels bombers de la Generalitat de Catalunya.

A les 18.15 de la tarda de la jornada d’ahir, la policia local va rebre un avís d’un possible incendi a la planta -2 d’un edifici del barri i la desconeixença de quantes persones hi ha a l’edifici en aquell moment. La policia, juntament amb els bombers, van personar-se juntament amb una ambulància. Afortunadament, el fum que simulava un incendi provenia d’un cotxe amb l’embragatge amb mal estat, que ha provocat una gran quantitat de fum blanc que ha provocat les sospites.

Inundació de baixos

Les pluges d’ahir van provocar que, a Sant Pere Nord, un home hagués d’advertir del forat d’una obra que, amb la pluja, s’havia inundat i li havia entrat a casa seva. Una dotació de la policia va inspeccionar el lloc on es forma la particular bassa i va advertir a la companyia d’obres que s’estava impedint el pas dels vianants pel carrer.

Instagram_280a

La inestabilitat tendirà a desaparèixer

Instagram_280a
Foto: Sergi Colomer

Tarda de pluges a Terrassa

Desprès d’un parell de dies on la inestabilitat i els ruixats han estat intensos (sobretot durant la jornada d’ahir) durant les properes hores la inestabilitat pot seguir i, per tant, el risc de xàfecs amb una intensitat moderada continuarà sent present.

Les temperatures han tocat fons en les darreres hores i, durant la jornada d’avui, s’espera que la temperatura no passi dels 24-25 graus a la nostra comarca. A partir de demà, les temperatures començaran a remuntar, tot i que difícilment podran tornar a superar els e30 graus. Les temperatures mínimes seguiran estables i es trobaran al voltant dels 17-18 graus.

Durant els propers dies la inestabilitat tendirà a desaparèixer. Els primer mapes pel que resta de setmana ens indiquen que els ruixats desapareixeran a partir de divendres, de manera que el cap de setmana podrem gaudir del sol, tot i que el cel no estarà del tot net.

Pel que fa a la intensitat dels raigs ultraviolats, hem de destacar que els rajos solars seguiran en una escala 7/10, de manera que el risc de cremades és menor que en les darreres setmanes. Tot i això, recomanem utilitzar les proteccions necessàries en cada cas i protegir especialment als nadons.

130827 Visita classes reforç

Lluïsa Melgares visita els Tallers de reforç

130827 Visita classes reforç
Lluïsa Melgares aquest matí visitant els Tallers de reforç // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

La regidora de Ciutadania i de Participació ciutadana, Lluïsa Melgares, va aprofitar el matí d’ahir per visitar els reforços escolars que s’estan efectuant aquesta setmana a la Masia de Ca N’Anglada.

Els estudiants d’Eso i Batxillerat tenen la oportunitat de fer un reforç gràcies a l’organització de la Unió Cultural Llationamericana de Terrassa i s’adreça a tots els estudiants, d’arreu de la ciutat, que necessitin aprovar els exàmens de setembre o que simplement vulguin aprofunditzar els coneixements que tenen de Català, Castellà, matemàtiques o Anglès. Els alumnes que ho necessitin també poden accedir a d’altres matèries de manera individualitzada, com és el cas de tecnologia o les ciències experimentals.

Aquesta activitat es du a terme gràcies a professors i professores voluntàries i compta amb 20 alumnes distribuïts en dos grups, en funció del nivell educatiu.