Autor Breus
23 setembre 2013 a 16:18

6a Pedalada contra el canvi climàtic

0 Flares 0 Flares ×
Pedalada

Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

Ahir diumenge, es va celebrar a Terrassa en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2013 la 6a Pedalada contra el canvi climàtic, on 575 persones de totes les edats van participar en una pedalada festiva i reivindicativa per les principals avingudes de la ciutat.

Un centenar de pedalades es van celebrar arreu de Catalunya, sumant un total de 30.000 participants, aplegats en l’aposta de la bicicleta com a mitjà de cultura.

de Terrassa, celebrada ahir diumenge en el marc de. A tot Catalunya es van celebrar ahir un centenar de pedalades que van sumar al voltant de 30.000 participants, aplegats en l’aposta per una nova cultura de la bicicleta com a mitjà de transport.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×