Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
9 setembre 2013 a 08:25

Contorsió

0 Flares 0 Flares ×
Julie Bergez_contorsióz

Foto: Antonio Pérez

 

Una nova fotografia de l’Antonio Pérez, que segueix amb la temàtica del circ amb aquesta bonica imatge de la contorsionista Julie Bergez.

Des de Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres la Foto del dia. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (La redacció es reserva el dret de publicació), que siguin en horitzontal (apaisades), i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×