Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
16 setembre 2013 a 07:41

Duo Morosof

11 Flares 11 Flares ×
Duo Morosof

Foto Antonio Pérez

L’Antonio Peérez ens envia una nova fotografia de la setmana del Circ a Terrassa. Es tracta del Duo Morosof, nascut al 2005 amb untreball sobre el quadrant coreà.

Des de Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres la Foto del dia. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (La redacció es reserva el dret de publicació), que siguin en horitzontal (apaisades), i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

Switch to mobile version
11 Flares Twitter 2 Facebook 7 Google+ 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 11 Flares ×