Autor Esports
23 setembre 2013 a 15:59

El VII Aquatló Infantil registra rècord de participació

0 Flares 0 Flares ×
Aquatló

Imatge cedida pel Club Natació Terrassa

Ahir, el CN Terrassa va organitzar el VII Aquatló Infantil, una prova de promoció i de caràcter participatiu adreçada a nens i nenes d’entre 7 i 14 anys. L’esdeveniment va resultar tot un èxit com ho demostra el rècord de participació.

 L’aquatló constava de dos trams de cursa a peu i d’un tram de natació. A les 10 arrencava la prova en categoria prebenjamí femenina, en la que la primera en recórrer els 200 metres a peu, els 50 metres de natació i els 200 metres més a peu va ser Berta Vila, qui va quedar per davant d’Aina Vert i d’Emma Vera. En la prova masculina, que va arrencar quinze minuts més tard, va imposar-se Blai Marcilla, superant a  Ferran Bou i Àlex Escuder.

 En categoria benjamí, disputada sobre unes distàncies de 400 metres de cursa a peu, 100 m de natació i 400 metres més a peu, Eloi Tejedor va fer-se amb el triomf en l’apartat masculí, mentre que Oriol Alarcón i Dídac Vera van ocupar la segona i la tercera posició respectivament. En l’apartat femení, la vencedora va ser Laia Díaz, que va creuar la línia de meta per davant de Laura Abril i Judith Salinas.

 En la categoria aleví, cursa desenvolupada sobre la mateixa distància que la benjamí, el més ràpid va ser Iker Soto mentre que Pau Velasco i Juan Esteban van aconseguir el segon i tercer lloc. En l’apartat femení, el triomf va correspondre a Alba Alarcón, que va superar Marta Arranz i Júlia Pérez, segona i tercera respectivament.

 Finalment, en categoria infantil, el recorregut va constar de 600 metres de cursa, 150 m de natació i 600 metres més de cursa. En l’apartat masculí, Albert Soto va imposar-se per davant d’Enric Joan Tejedor i de Gerard Bou, i la cursa femenina va ser dominada per Gemma Díaz, tot superant Mariona Pérez i Emma Arranz.

Aquatló

Imatge cedida pel Club Natació Terrassa

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×