Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
15 setembre 2013 a 08:00

Els Òbits

0 Flares 0 Flares ×
Instagram (321)

Foto: Sergi Colomer

De camí a la Mola tot  tot fent la carena del Pagès, trobem els Òbits, dues grans blames que han estat ocupades intermitentment des de l’Edat mitjana.

Des de Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres la Foto del dia. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (La redacció es reserva el dret de publicació), que siguin en horitzontal (apaisades), i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×