Autor Breus
20 setembre 2013 a 15:25

Furten material d’unes obres

0 Flares 0 Flares ×

Ahir a la tarda es va alertar la policia que uns individus van extreure material i eines d’una obra del Carrer del Col·legi. Segons els dos testimonis, els sospitosos eren dues persones. La policia els va identificar entre el Carrer Galileu i la Rambla gràcies a les indicacions d’un dels botiguers de la zona. Les persones tenien el material sostret de l’obra i les van detenir.

Cinc encaputxats roben en un local del centre

Durant la matinada d’ahir es va robar en un establiment de la Rambla d’Ègara. El testimoni va veure cinc sospitosos que van trencat la vidriera principal de la botiga amb una gran pedra i van marxar amb un cotxe en direcció cap a l’autopista. Els individus anaven armats i encaputxats. Sembla ser que no es van poder endur molt material ja que una patrulla estava rondant la zona. El cotxe no ha estat localitzat fins a la Ronda Litoral de Barcelona.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email 0 0 Flares ×