Autor Societat
23 setembre 2013 a 15:31

L’Ajuntament fa obres de millora a Can Parellada

0 Flares 0 Flares ×

Avui començaven les obres

obras3

L’Ajuntament de Terrassa, a través de l’àrea de Planificació Urbanística i Territori,  millorarà quatre espais urbans del barri de Can Parellada amb un conjunt d’obres que han començat avui. Es dóna així resposta a diferents peticions dels veïns del barri.

Aquestes quatre actuacions que es duran a terme són:

 

-Construcció d’unes escales i millora de la vorera a davant de l’escola Josep Ventalló.

Construcció d’unes escales entre la vorera del carrer Europa davant l’escola Josep Ventalló i la placeta que dóna accés a la plaça Iberia. S’eixamplaran els límits de la placeta i s’habilitaran guals per a cadires de rodes o cotxets infantils al final del tram de la vorera afectada i a la cantonada següent.

 

-Millores en l’espai de jocs infantils del carrer d’Amèrica.

Es farà una vorera de connexió fins el carrer d’Amèrica i es perllongarà la vorera del bloc contigu fins a l’intersecció. També s’instal·laran una font i es plantaran arbres amb el seu sistema de rec.

 

-Adequació d’un solar en desús com a pistes de petanca al carrer d’Amèrica.

Es crearan dues pistes de petanca amb enllumenat públic i mobiliari urbà entre el carrer de França i el de Bulgària.

 

-Escales d’accés al parc de la Serra de Galliners des del carrer d’Holanda.

Creació d’una escala amb terra compactada i fusta al talús del carrer d’Holanda. Amb l’escala i la plantació d’arbustos s’aconseguirà regenerar el talús malmès per l’erosió provocada pel pas continuat de vianants.

 

En total són quatre àrees amb una superfície total de 1062 metres quadrats i les obres han estat adjudicades a l’empresa Curnval Invest SL per un valor de 37724,29 i el termini de finalització és d’un mes.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×