Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
12 setembre 2013 a 07:51

Rellotge de sol

0 Flares 0 Flares ×
Reloj

Foto: Antonio Pérez

L’Antonio Perez ens ha fet arribar una nova fotografia. Es tracta del detall d’un rellotge de sol en una façana d’un edifici d’estil modernista.

Des de Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres la Foto del dia. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (La redacció es reserva el dret de publicació), que siguin en horitzontal (apaisades), i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

 

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×