Autor Cultura
23 setembre 2013 a 13:15

La terrassenca Silvia Puig Brujas guanya el premi Animació i Còmic al concurs de còmics “Ciutat de Cornellà”

0 Flares 0 Flares ×

86 participants en categoria sènior

Imatge del web de l’Ajuntament de Cornellà

 

Sílvia Puig Brujas, de 28 anys i resident a Terrassa, ha guanyat el premi Animació i Còmic al concurs de còmics “Ciutat de Cornellà” per l’obra “Mon Amour”. Enguany han participat 86 concursants en la categoria sènior, 37 més que l’edició de l’any passat.

Altres guanyadores han estat Cristina Bueno Anella, de 30 anys, que ha aconseguit el primer premi de la categoria sènior amb “La millor recepta de l’àvia”. La guanyadora de la categoria junior ha estat Carla Espuis Fornas, de 14 anys, amb “Colaborando juntos, podemos”.

Enguany s’han presentat en total 113 obres, 39 més que l’any passat. El concurs ja s’ha convertit en un dels certàmens de referència del sector. Durant la tardor, es farà una exposició al Castell de Cornellà, dins la programació Mostra del Còmic. S’hi exposaran les 30 millors obres.

Relació de premiats

–       Premi Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”: Cristina Bueno Arnella, de 30 anys, (Vilassar de Dalt) per “La millor recepta de l’àvia”.

–       Premi a la millor historieta d’humor: Marc Pérez Benito, 25 anys,  (Barcelona), per “Programa d’intercanvi de rodamons”.

–       Premi al millor guió: Ernesto Gomis López, 27 anys, (Alacant), per “La tombarella escocesa”.

–       Premi a la millor historieta en català: Óscar Martínez Serrano, 26 anys, (Barcelona), per “Repercussions”.

–       Premi a la millora autora local: Laura García Sagol, 30 anys, (Cornellà de Llobregat), per “Les aventures de Perth i Bel”.

–       Premi animació i còmic: Silvia Puig Brujas, 28 anys, (Terrassa), per “Mon amour”.

–       Premi tira política: Jonás Aguilar Borrego, 28 anys (Puente Genil, Córdoba), per “Tira política”.

–       Mencions especials per a la publicació: Javier de Castro García, 23 anys, (León), per “Taking pictures”; Blanca Santamaría Ruano, 23 anys,  (Almansa, Albacete), per “Sembrar raíces”; i Xevi Benítez Pons, 25 anys  (Sant Privat d’en Bas, Girona), per “Minatsu”.

Premi a la millor autora júnior. Carla Espuis Fornas, 14 anys (Viladecans), per “Colaborando juntos podemos”.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×