Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
13 setembre 2013 a 07:54

Uns bancs amb vistes

5 Flares 5 Flares ×
Turó de Roques Blanques

Foto: Sergi Colomer

Des del turó de les Roques Blanques, amb una altura de 587 metres, poden veure unes bones vistes de Terrassa i del Vallès. Situat al nord de Terrassa, hi podem pujar seguint un camí que tot fent zig-zag puja al seu capdamunt.

Des de Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres la Foto del dia. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (La redacció es reserva el dret de publicació), que siguin en horitzontal (apaisades), i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version
5 Flares Twitter 1 Facebook 4 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×