Autor Ensenyament
24 octubre 2013 a 10:00

L’Euncet Business School beca als assistents de la Nit de l’Empresari de la Cecot amb màsters i postgraus

5 Flares 5 Flares ×

L’escola de negocis aposta per la formació de les empreses

Imatge del web d'EUNCET

Imatge del web d’EUNCET

L’Euncet Business School de Terrassa col·laborarà en la 19a edició de la Nit de l’Empresari, amb una clara aposta per la formació de les empreses, treballadors i equips directius. Aquesta activitat, organitzada per la patronal Cecot, es realitzarà el proper 25 d’octubre. L’escola donarà beques als assistents: 1.001 euros per realitzar l’Executive MBA o màster en Community Managment i 501 euros per fer algun d’aquests postgraus: el Programa de Desenvolupament Directiu, el de Direcció d’Operacions i Supply Chan Management, el de Control de Gestió o el Programa de Vendes Business to Business (B2B).

El lema de la Nit de l’Empresari d’aquest any resumeix l’estat d’ànim dels empresaris en general degut als anys de crisi que estem vivint: En rebel·lia positiva.  L’Euncet, que creu que la formació és l’element principal si es vol una bona gestió empresarial, ha creat una app només per l’acte, que servirà per què els assistents puguin verificar a l’instant la beca que han obtingut i puguin conèixer els màsters, programes i postgraus que l’escola ofereix.

La Nit de l’Empresari es celebrarà aquest divendres a les 20h, al Recinte Firal de Terrassa(Pg. Vint-i-dos de Juliol, 265). L’acte estarà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

Si els assistents trien  alguns dels estudis següents, tenen garantida la beca:

Community Management: S’inicia el 8 de novembre. És una titulació amb tres vessants que proporcionen una  visió estratègica. El mòdul de community management aporta una visió global de les funcions del perfil, de la seva integració i les diferents àrees; el mòdul de personal branding integra la creació i el desenvolupament d’una marca personal dins l’estratègia social media. I les social media tools són les eines i metodologies necessàries per aplicar de forma eficaç les estratègies definides.

Executive MBA: Comença el 8 de novembre. L’objectiu es capacitar l’alumne per gestionar els nous models organitzatius. L’estudiant obtindrà una visió estratègica del procés de desenvolupament d’una empresa, i una base conceptual i metodològica de treball per entendre l’entorn i redissenyar l’organització

PDD – Programa de Desenvolupament Directiu: El curs comença el 25 d’octubre. Aquest curs proporciona coneixements, tant teòrics com pràctics, que ajuden a desenvolupar les habilitats i capacitats necessàries per a una bona gestió estratègica i directiva empresarial.

Direcció d’Operacions i Supply Chain Management: S’inicia el 28 d’octubre. Ofereix als professionals de varies àrees operatives les eines i tècniques que són necessàries per millorar la competitivitat. Aquest postgrau permet percebre l’àrea d’operacions dins una empresa i proporciona una sèrie de models, eines i metodologies enfocades a la presa de decisions.

Postgrau en Control de Gestió: Va iniciar-se el 21 d’octubre, però encara es pot matricular. Té com a objectiu formar als estudiants perquè estiguin capacitats per accedir a llocs de responsabilitat, com són les àrees de comptabilitat superior, la comptabilitat analítica, el control de costos i el control de gestió

Programa de Vendes Business to Business (B2B): Comença el 9 de novembre. Té l’objectiu d’aconseguir que l’assistent assoleixi una visió estratègica de la comercialització de productes i serveis entre empreses. També proporciona competències genèriques, com lideratge, capacitat de gestionar equips…

Switch to mobile version
5 Flares Twitter 2 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×