Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
17 novembre 2013 a 08:30

Camí a la Mola

8 Flares 8 Flares ×
Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

 

Diuen que tots els camins porten a Roma. No sé si serà veritat, però el que si sé és que per pujar la Mola hi ha molts camins i el d’avui n’és un, el que porta des de la Torre de l’Angel cap a Can Poble i Can Robert.

Des de Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres la Foto del dia. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version
8 Flares Twitter 1 Facebook 7 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 8 Flares ×