Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
19 novembre 2013 a 07:50

La xemeneia del Vapor Aymerich, Amat i Jover

0 Flares 0 Flares ×
Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

La xemeneia del Vapor Aymerich, Amat i Jover, actualment el mNactec, té una alçada de 42 metres i va ser construida al 1908 per l’arquitecte Lluís Muncunill. La xemeneia va ser arrenjada al 1993 i a la part alta  es va col·locar l’anagrama del museu.

Des de Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres la Foto del dia. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×