Autor Esports
27 desembre 2013 a 08:18

Trail Runners Matadepera

0 Flares 0 Flares ×

Escola de Curses de muntanya

Imatge del web de l'Ajuntament de Matadepera // Foto: Miquel Badia

Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera // Foto: Miquel Badia

Matadepera començarà l’any 2014 amb una nova iniciativa esportiva. Es tracta de l’escola de curses de muntanya Trail Runners Matadepera, destinada a nens i nenes de 6 a 16 anys. La presentació d’aquest nova entitat va comptar amb la presència de Pere Aurell “Lito”, l’Alcaldessa Mireia Solsona, Mercè Broto i el regidor d’esports Quico Sala.

L’escola pretén promoure els valors del treball, l’esforç i el respecte a la natura a través de l’esport i la disciplina de les curses de muntanya i ho vol fer a diferents nivells, ja sigui el tècnic, el de material, de nutrició o de prevenció. Sota el lema “No et quedis enrere” els entrenadors titulats de l’escola duran a terme els entrenaments els dimarts i dijous de 17.30 a 19h.

El curs tindrà un preu mensual de 30 euros (20 euros la quota reduïda) i el cost de la matrícula, que inclourà la federació i una samarreta tècnica serà de 40€.

Per més informació us podeu posar en contacte amb els responsables de Trail Runners Matadepera a través de correu electrònic trailrunnersmatadepera@gmail.com; a través del facebook (trailrunnersmatadepera), o bé, trucant al 637 86 26 45.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×