Autor Natació
13 desembre 2013 a 17:00

Tres nedadors del CN Terrassa competiran al III Campionat de Catalunya de Fons Indoor

0 Flares 0 Flares ×

Muñoz ho farà en categoria absoluta i Ramos i Romero en infantil

ClubNatacio Terrassa 650

Els nedadors del CN Terrassa Adrià Muñoz, Àlex Ramos i Jordi Romero participaran demà dissabte, a partir de les 16h, al III Campionat de Catalunya de Fons Indoor. Els tres competiran sota la direcció tècnica de Raúl Mesa a les instal·lacions del CN Atlètic-Barceloneta.

Adrià Muñoz començarà la prova absoluta de 3.000 metres de recorregut a les 16:54h. El nedador Marc Sánchez no diputarà aquesta prova perquè està competint a l’Europeu en piscina curta de Dinamarca. Això suposa que les possibilitats d’aconseguir el títol es debaten entre Antonio Arroyo, del CN Atlètic-Barceloneta, i Héctor Ruiz, del CN Mataró.

D’altra banda, Àlex Ramos i Jordi Romero del CN Terrassa seran dels primers en nedar, ja que ho faran a les 16h en la prova infantil, composta de 2.000 metres.

Disset nedadores i set nedadors del CN Terrassa participaran a la primera jornada de Fons Estils Aleví

A les 16h de demà, començarà també la primera jornada de Fons i Estils Aleví de Natació a les instal·lacions del CN Sant Andreu, a Santa Coloma.

En total, el CN Terrassa presentarà una convocatòria formada per disset nedadores i set nedadors que competiran sota les ordres tècniques de Laura Roca i Simón Santana. Les nedadores del Natació són Marta San José, Paula Salvador, Carla Michavila, Paula Guerrero, Judith Llamas, Anna Li Mercadé, Alba Moré, Aida López, Georgina Biosca, Beatriz Bosch, Iris Gil, Judit Molina, Evelyn Burgos, Ivet Quintana, Jana Yao Sabrià, Claudia X. Baile i Laia Redondo.

Pel que fa als nois, hi participaran Pol Escofet, Oriol Oviedo, Marc Mercadé, Raúl Benítez, Marc Miranda, David Bosch i Alejandro Saad.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×