Autor Societat
10 desembre 2013 a 14:00

Una fotografia de Sant Llorenç del Munt opta al premi Wiki Loves Monuments 2013

1 Flares 1 Flares ×

La peça és del fotògraf Mikipons

Imatge del web Wiki Loves Monuments

Imatge del web Wiki Loves Monuments

Una de les deu fotografies finalistes en la categoria Catalunya 2013 del concurs Wiki Loves Monuments està dedicada al Monestir de Sant Llorenç del Munt, obra de Mikipons. L’entrega de premis de l’edició d’enguany del concurs fotogràfic es farà demà, 11 de desembre, al Palau del Mar de Barcelona.

Aquest és un concurs en el qual es vol donar a conèixer el patrimoni cultural a través de la fotografia. La primera edició es va fer l’any 2010 als Països Baixos, l’any 2011 va tenir un àmbit europeu i des del 2012 el concurs es fa a nivell mundial.

L’entrega de premis es farà demà al Palau del Mar (Plaça Pau Vila, 3, Barcelona) a les 19h. Es farà l’entrega de premis dins les categories organitzades per Amical Wikimedia i els patrocinadors. Hi haurà premis locals i la millor selecció entrarà en premis internacionals.

La fotografia de Sant Llorenç del Munt, feta pel barceloní Mikipons, opta al premi especial de Wiki Loves Monuments 2013 facilitat per la col·laboració de la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. L’autor també ha quedat finalista per la fotografia dels Arcs del Pont de Besalú sobre el Fluvià.

A l’edició d’enguany han participat 120 fotògrafs i s’han presentat 16.354 peces fotogràfiques de monuments de Catalunya. El monument més fotografiat ha estat la Sagrada Família, seguida de dos monuments de Mollerussa, gràcies a una iniciativa local.

Switch to mobile version
1 Flares Twitter 1 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×