Autor Hockey patins
21 gener 2014 a 11:30

L’Sferic Terrassa derrota el Ripoll a casa

0 Flares 0 Flares ×

El partit corresponia a la 12ª jornada

ESCUDO_SFERIC

Sferic Terrassa 4 – 2  H.C. Ripoll

Sferic Terrassa :  Oscar Anglada,  Francesc Cortés,  Hernrique Rodrigues,  Eduard Villalba,  Ernesto Hidalgo (cinc inicial) ,  Joan Morral, Santiago Guisado,  Ricard Sellarés,  Miquel Morral,  Albert Bellavista

H.C. Ripoll:   Moises Adam,   Albert Ferrer,  Albert Sabata,  Jordi Arxé,  Ivan Mora  (cinc inicial)   Sergi Marin,  Joan Torrens,  Marc Comas,   Albert Vergés,  Adrià Torrens

Marcador

1a part

0 – 1  min. 2   Albert Ferrer;  1 – 1  min. 13  Henrique Rodrigues;   2 – 1  min. 21  Henrique Rodrigues

2a part

2 – 2  min. 32  Marc Comas;   3 – 2  min. 49  Joan Morral;   4 – 2   min 50  Eduard Villalba.

Crònica

L’Sferic Terrassa es va imposar en el partit ajornat de la 12ª jornada que es va jugar aquest diumenge, 19 de gener, al Pavelló de La Maurina.  El rival era el H.C. Ripoll  que ocupa el tercer lloc de la classificació.

El partit va començar amb un gol dels visitants quan només es portaven jugats dos minuts de joc. Tot i això, els egarencs no van perdre la concentració i van fer un bon joc, sense tancar-se en defensa, davant un rival en teoria molt superior. La recompensa va arribar abans del descans amb dos gols que posaven l’Sferic per davant en el marcador.

A la segona part, a diferència d’altres partits, el Sferic va saber mantenir la intensitat i malgrat l’empat, que arribava als set minuts de la represa, van continuar amb un ritme alt. Quan només faltava un minut pel final, Joan Morral, de falta directa, va posar el 3 a 2 en el marcador. El Ripoll, a la desesperada va canviar el seu porter per un jugador de pista per jugar l’últim minut, cosa que l’Sferic va aprofitar per marcar el definitiu 4 a 2.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×