Autor Política
21 febrer 2014 a 17:40

Carles Eugeni Luengo, nou primer secretari de les JSC de Terrassa

0 Flares 0 Flares ×

La nova executiva incidirà en els joves i la igualtat

comissió executiva jsc terrassa

Imatge del Facebook JSC de Terrassa

El passat dimarts es va portar a votació la nova comissió executiva de les JSC de Terrassa en l’assembla extraordinària. La llista encapçalada per Carles Eugeni Luengo va ser l’escollida per unanimitat amb els vots dels militants i simpatitzants de la formació. El nou primer secretari ha explicat que els objectius de la nova comissió executiva passen per “plantar cara a la política retrograda de la dreta” donant especial rellevància als temes d’Igualtat “secretaria que assumiré jo mateix, ja que creiem que els drets de les dones s’estan atacant de forma directa, situant-les en les mateixes condicions dels segle XIX”, segons ha afirmat Luengo.

La secretària de Comunicació de la formació, Ana Belén Rodríguez, ha comentat que la primera campanya de la nova executiva “es tracta d’una campanya que té com a objectiu fomentar la afiliació i que es basa en vídeos de 30 segons, que recullen el nostre ideari i els nostres valors principals, els de l’esquerra”.

Les JSC de Terrassa han duplicat la seva militància en els dos últims anys, així que el nou primer secretari ha comentat: “volem seguir treballant en la mateixa línia que ho hem fet fins ara” amb el repte d’introduir-se i col·laborar amb diverses entitats juvenils de la ciutat com ara el Consell de joves de Terrassa o la Comissió del 8 de març, entre d’altres.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×