Autor Waterpolo
21 febrer 2014 a 17:00

El CN Terrassa buscarà la quarta victòria consecutiva davant el WP Navarra

4 Flares 4 Flares ×

Els navarresos són novens

Imatge d'arxiu cedida pel CN Terrassa

Imatge d’arxiu cedida pel CN Terrassa

Després de la pausa pel compromís internacional de la selecció espanyola, el conjunt entrenat per Dani Nart s’enfrontarà demà, a domicili, al WP Navarra (19.30h) en el partit corresponent a la setzena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor.

Els egarencs, tercers amb 37 punts,  buscaran la quarta victòria consecutiva davant un rival que ha perdut potencial respecte l’any passat i que ocupa la novena posició amb 12 punts.

El tècnic del Natació Terrassa ha aprofitat l’aturada per afegir càrrega física als entrenaments i ha remarcat la importància de ficar-se novament en competició per  mantenir la regularitat que està mantenint l’equip.

El Navarra té unes prestacions molt més altes a casa. Se senten forts a la seva piscina, molt sorollosa i amb molta pressió ambiental. Cal anar en compte i no comparar el seu rendiment amb els partits que juga com a visitant” advertia Nart sobre el xoc de demà i ha recordat que el Mataró i el Mediterrani, segon i quart respectivament van aconseguir guanyar amb un resultat ajustat.

Nart a elogiat a Manel Silvestre, tècnic dels navarresos, “Aconsegueix salvar situacions difícils i sap com mantenir la tensió de l’equip en tot moment. A més, és un estudiós d’aquest esport”. Nart descriu el WP Navarra com un conjunt “disciplinat i treballador”, que mira de desgastar físicament el rival a base de “mobilitat en atac”, estratègia amb la qual “tracten de provocar exclusions”.

Els navarresos han perdut homes importants com Yuri Biart, Andrei Iosep o Alberto Munárriz, i ha incorporat dos australians “de qualitat” com el porter Edward Slade i Daniel Lawrence, que és el màxim golejador de l’equip amb 27 dianes.

Switch to mobile version
4 Flares Twitter 2 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×