Autor Cultura
28 febrer 2014 a 14:30

Esmorzar Òmnium Terrassa: “Educació, cultura i llengua catalana al futur Parlament Europeu”

2 Flares 2 Flares ×

Amb Josep Maria Terricabras 

Cartell de l'esmorzar d'ÒmniumEl proper dissabte dia 1 de març, a les 11h, tindrà lloc l’esmorzar Òmnium Terrassa Educació, cultura i llengua catalana al futur Parlament Europeu, tenint en ment les eleccions europees que es faran al mes de maig.

Aquest és el primer d’una sèrie d’actes per conèixer el posicionament dels diferents partits polítics i fer-los arribar algunes propostes. Òmnium considera molt importants aquestes eleccions, considerant que les decisions sobre llengua, educació i cultura de Catalunya cada cop més es prenen lluny d’aquí.

El format d’aquest acte serà un esmorzar i posterior col·loqui, que tindrà lloc a la seu d’Òmnium Cultural (Rambla d’Ègara 340). La trobada comptarà amb Josep Maria Terricabras, catedràtic i candidat a les eleccions al Parlament Europeu.

Switch to mobile version
2 Flares Twitter 2 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×