Autor Ensenyament
21 febrer 2014 a 16:30

INS CAN ROCA presenta un projecte d’emprenedoria a “Com Educar el Talent Emprenedor”

0 Flares 0 Flares ×

Una jornada d’educació emprenedora

logo INS CAN ROCAINS CAN ROCA de Terrassa presenta avui a Girona un projecte d’emprenedoria a les jornades Com Educar el Talent Emprenedor, organitzades per la Fundació Príncep de Girona juntament amb la Fundació Trilema. El projecte d’aquest institut egarenc, en col·laboració amb l’Escola Fàtima,  desenvolupa la competència “aprendre per emprendre”, i s’ha realitzat dins de l’assignatura optativa de “Creixem plegats amb la música”.

Aquest projecte és un dels 70, provinents de tot l’Estat, que es presentaran entre avui i demà, dins del marc de les II Jornades Internacionals d’Educació Emprenedora. Hi estaran presents experts de referència en educació a nivell mundial i representants de centres educatius. Està prevista l’assistència de més de 300 persones, i comptarà amb la presència de S.A.R. la Princesa d’Astúries i de Girona. Entre altres experts, hi seran Alison Margaret Peacock, líder a la Gran Bretanya en educació i assessora del govern d’aquest país; Heidi Neck, experta en emprenedoria corporativa i social als Estats Units; la finlandesa Paula Kyrö; el xilè José Ernesto Amorós; i l’espanyol José Antonio Marina, fundador de la Universidad de Padres i la primera persona que va parlar d’educació emprenedora a l’Estat.

La coordinadora del projecte, Carmen Pellicer, destaca que aquestes jornades serviran per clausurar “un projecte d’investigació col·lectiu molt important per consolidar coneixements i impulsar un nou model educatiu que permeti avaluar l’emprenedoria”. Pellicer també explica que “són projectes de tot tipus, que tenen l’element comú de treballar l’emprenedoria“. Tracten temes relacionats amb medi ambient, ciència i tecnologia, integració social, cultura o economia, entre d’altres.

Per la seva part, la directora de la Fundació Príncep de Girona, Mònica Margarit, destaca que “hi ha un consens general sobre la necessitat de fomentar la competència  emprenedora a les escoles i l’objectiu de les jornades és contribuir a fixar unes bases que permetin desenvolupar aquesta competència”.

 

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×