Autor Entitats
21 febrer 2014 a 17:15

La Xarxa de Solidaritat de Terrassa ocupa un edifici nou

20 Flares 20 Flares ×
Imatge cedida per la Xarxa  de Solidaritat de Terrassa

Imatge de la roda de premsa // Imatge cedida per la Xarxa de Solidaritat de Terrassa

Un edifici que pertany al SAREB, conegut com ‘banc dolent’ ha encès els ànims de la Xarxa de Solidaritat Popular de Terrassa, que denuncia que enlloc de posar-se a la venda o al lloguer, aquests pisos han estat tapiats.

La Xarxa considera que “aquesta situació que patim la classe obrera davant l’actual crisi econòmica és conseqüència de les polítiques salvatges neoliberals que carreguen contra els ciutadans més humils els efectes de la greu situació”. Davant d’aquest fet, l’organització ha decidit plantar-se i ‘recuperar’ el bloc d’edificis aixecant la barrera que impedia l’accés i entrant als pisos per oferir-los a les famílies més necessitades.

En el seu comunicat la Xarxa ha denunciat que aquest edifici estava sent motiu de queixes entre els veïns pels constants intents de robatori i, un cop ocupats, demanen lloguer social i aconseguir que l’edifici deixi d’estar buit el més aviat possible: “Aquest espoli que estem patint les classes populars tenen solucions polítiques bassades amb els principis de justícia social o la redistribució de la riquesa, però mentre aconseguim col·lectivament aquest canvi no estarem de braços creuats davant les necessitats”.

Switch to mobile version
20 Flares Twitter 7 Facebook 13 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 20 Flares ×