Autor Entitats
5 febrer 2014 a 17:00

Òmnium Rubí celebra la seva assemblea anual

0 Flares 0 Flares ×

Laura Vert, nova presidenta

òmnium cultural

Òmnium Rubí va celebrar el passat divendres la seva assemblea anual, en la que va presentar la memòria de 2013 i el pla de treball del 2014, així com la nova junta de l’entitat, amb Laura Vert com a nova presidenta. L’assemblea, que es va dur a terme a l’Ateneu, va valorar positivament les activitats realitzades el 2013, com l’estirada de corda de Festa Major, la Prediada i el Poema de Nadal. També es van explicar els comptes d’aquest any i les activitats previstes pel futur.

Els esforços de l’entitat s’orientaran a impulsar la campanya Un país normal, que obligarà a fer una pausa en altres activitats que s’ajornaran a 2015. Aquesta campanya, presentada en l’assemblea per Marcel Mauri, membre de la junta directiva d’Òmnium Cultural i president d’Òmnium Badalona, intentarà estendre el debat sobre el dret a decidir i l’Estat Propi entre les persones indecises. La proposta té com a objectiu final que la majoria de la població es vegi involucrada en el procés,  exerceixi el seu dret a vot i, si és possible, voti a favor de l’estat propi.

A la Assemblea també es van presentar els canvis en la junta directiva, així com els nous càrrecs de Laura Vert i Veva Jorba, presidenta i vicepresidenta respectivament. Aquests canvis seran ratificats pels socis el proper octubre en una assemblea ordinària. Guifré Lloses i Laura Blanch, els anteriors president i vicepresidenta, van renunciar al càrrec voluntàriament amb la finalitat de facilitar la renovació de l’entitat.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×