Autor Cinema, teatre i televisió
21 febrer 2014 a 17:30

Her, un amor de veu

0 Flares 0 Flares ×

her

@ainamarcobal

Aquesta setmana tindrem pel·lícules per traslladar-nos al futur i al passat. A la proposta de Spike Jonze, Her, viatjarem a un futur no tan llunyà ple de dilemes tecnològics mostrats d’una manera encisadora. Clooney ens fa viatjar a l’època de la Segona Guerra Mundial amb Monuments Men, igual que Al nacer el día, la proposta provinent de Sèrbia, Croàcia i França. I per viure el present de la manera més crua i impactant La mujer del chatarrero ens farà conèixer les penúries d’una família bosniana i com aconsegueixen tirar endavant tot superant els problemes econòmics i de salut.

 

HER

DRAMA ROMÀNTIC. Dirigida per: Spike Jonze. Guió: Spike Jonze. Producció: Megan Ellison, Spike Jonze i Vincent Landay. Repartiment: Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde i Scarlett Johansson.

En Theodore és un escriptor solitari que viu en un futur no molt llunyà del nostre. Es compra un nou sistema operatiu basat en el model de la Intel·ligència Artificial amb un disseny exclusiu per satisfer les necessitats de l’usuari. El sistema operatiu té una veu femenina i aquesta captivarà romànticament en Theodore.

 

MONUMENTS MEN

DRAMA BÈL·LIC. Dirigida per: George Clooney. Guió: Clooney i Heslov basant-se en el llibre “Monuments Men: Allied heroes, nazi thieves and the treatest treasure Hunt in History” de Robert M. Edsel i Bret Witter. Producció: George Clooney i Grant Heslov. Repartiment: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, John Goodman, Jean Dujardin, Bob Balaban, Hugh Bonneville i Cate Blanchett.

Set artistes i amants de l’art hauran de traslladar-se a primera línia de foc durant la Segona Guerra Mundial per rescatar les obres d’art mundial de les mans dels nazis i així tornar-les als propietaris. S’hauran de jugar la vida per tal de salvar els 1.000 anys de cultura.

 

LA MUJER DEL CHATARRERO (EPIZODA U ZIVOTU BERACA ZELBEJA)

DRAMA. Dirigida per: Danis Tanoic. Guió: Danis Tanovic. Producció: Amra Baksic Camo i Cedomir Kolar. Repartiment: Senada Alimanovic, Nazif Mujic, Sandra Mujic i Semsa Mujic.

En Nazif treballa de drapaire a Bosnia i no guanya un gran sou. De cop, la seva dona, Senada, haurà de ser hospitalitzada i operada. Sense cobertura mèdica per cobrir la intervenció, en Nazif haurà de demanar ajuda a entitats, treballar més i vendre més per salvar la vida de la seva dona.

 

AL NACER EL DÍA (KAD SVANE DAN)

DRAMA. Dirigida per: Goran Paskaljevic. Guió: Goran Paskaljevic i Filip David. Producció: Goran Paskaljevic, Phillip Zepter, Madeleine Zepter, Damir Teresak i Ilan Girard. Repartiment: Mustafa Nadarevic, Predrag Ejdus, Nebojsa Glogovac, Meto Jovanovski, Zafir Hadzimanov i Nada Sargin.

En Misha Bronakov és un professor d’universitat ja jubilat. Un dia el sol·liciten al Museu Jueu de Belgrad perquè han trobat una caixa de ferro on abans hi havia un camp de concentració per a jueus i gitanos durant la Segona Guerra Mundial. La caixa, i el seu contingut, li canviaran radicalment la vida.

 

EL BATALLÓN PERDIDO: LAS AVENTURAS DE BILLY STONE (THE LOST BATAILLON: THE ADVENTURES OF BILLY STONE)

FANTASIA I AVENTURES. Dirigida per: Bill Muir. Guió: Bill Muir basant-se en el seu propi llibre. Producció: Mark Burman, Bobby Downes, Kevin Downes, Wych Kaosayanada, Bill Muir i Michael Scott. Repartiment: Billy Unger, Sammi Hanratty, James Hong, Mark Dacascos, Jansen Panettiere i Alex Kendrick.

En Daniel Anderson visita un orfenat, així que els nens li demanen que els hi expliqui una història: en Billy Stone i l’Allie són dos bons amics que són transportats al passat per culpa d’un medalló màgic. En Billy i l’Allie hauran de salvar la nova terra de l’esclavitud que exerceix el malvat Cobra.

 

THE JUAN BUSHWICK DIARIES

DRAMA. Dirigida per: David Gutiérrez Camps. Guió: David Gutiérrez Camps. Producció: John Bartleby. Repartiment: Barry Paulson, Andrea Carballo, Pol Ponsarnau, Cristina Núñez i Marta Bassols.

En Bushwick és un cineasta de Nova York que, després d’haver viscut a Barcelona, sent que la seva vida està buida. Així, començarà a filmar la pel·lícula de la seva vida esperant que els esdeveniments li aportin bon material.

 

XINGU: LA MISIÓN AL AMAZONAS

BIOPIC DRAMÀTIC. Dirigida per: Cao Hamburger. Guió: Cao Hamburguer, Elana Soarez i Anna Muylaert. Producció: Andrea Barata Ribeiro, Bel Berlinck i Fernando Meirelles. Repartiment: Joao Miguel, Felipe Camargo, Caio Blat, Maiarim Kaiabi, María Flor , Awakari Tuma Kaiabi i Tapaié Waurá.

Història de la creació del parc nacional de Xingu, al Brasil, i la lluita dels germans Villas Boas per salvar les tribus indígenes i el medi ambient.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×