Obituari 24.03.2014

Nom Cognom1 Cognom2     Data Cerimònia     Hora Cerimònia       Lloc Cerimònia
Manuel Rodríguez Coque 24/03/2014 11:00 Parròquia Sant Esperit
Lisardo Espín Santín 24/03/2014 16:00 Temple multiconfessional cementiri
Domingo Abella Cervelló 25/03/2014 10:00 Temple multiconfessional cementiri
María Martínez Sánchez 24/03/2014 15:00 Temple multiconfessional cementiri
Isabel Ubriz Cabrera 24/03/2014 17:00 Temple multiconfessional cementiri
María Carrión Grau 25/03/2014 09:00 Temple multiconfessional cementiri
nasi goreng (3)

Nasi Goreng – Arròs a l’estil Indonès

nasi goreng (3)Ingredientes:

500 gr. de arroz basmati o largo

1/4 pollo cortado a trozos pequeños
4 costillas de cerdo cortadas a trozos pequeños
3 tiras de panceta a trozos pequeños
1 sobre de especias para preparar nasi goreng (una mezcla a base de vegetales deshidratados, curry, comino, cayena entre otras especias)
1 cebolla
12 champiñones
1 calabacín
1 berenjena
3 zanahorias
3 dientes de ajo
aceite y sal
300 ml. de agua minera
Cómo se hace?
Poner una olla al fuego con abundante agua y cuando esté hirviendo cocer el arroz. Colar, refrescar con agua y reservar.
Sofreír las costillas y el pollo en una cazuela. Reservar
Sofreír la panceta hasta que esté crujiente. Reservar
En la misma cazuela sofreír la cebolla hasta que esté pochada.
Añadir los tres dientes de ajo con un corte en la piel.
Añadir las verduras cortadas en bastón (Consiste en cortar las verduras haciéndoles cortes longitudinales de tal manera que queden bastones de 0,5 cm de ancho. Es una juliana más gruesa), y saltear un par de minutos. Retirar los dientes de ajo y añadir las carnes que teníamos reservadas y el sobre de especias. Remover bien y echar el agua.
Bajar el fuego y dejar haciendo chup-chup unos 10/15 minutos.Añadir el arroz, mezclar perfectamente y servir caliente.

 

Cala Blanca

http://acalablanca.blogspot.com.es/

Imatge del web de Social Talent Work Center

Jornada de coworking a Molins de Rei el 27 de març

Està organitzada per la Social Talent Work Center

Imatge del web de Social Talent Work Center
Imatge del web de Social Talent Work Center

El proper dimecres, 27 de març, la Social Talent Work Center celebrarà una jornada que servirà per ajudar els col·lectius d’aturats i potenciar la seva autoocupació. D’aquesta manera, es pretén encoratjar aquest col·lectiu a sortir de la situació precària en què es troben, fent un acompanyament en el procés de canvi emocional, identificant les eines i recursos al seu abast, i donant el suport necessari perquè es pugui fer aflorar les capacitats i habilitats latents, per tal de poder donar, amb confiança, un pas per l’autoocupació. La jornada començarà a les 9’45h, a l’Avinguda València, 18, a Molins de Reis.

A la trobada assistiran experts en diversos àmbits, que aportaran la seva visió i experiència. Al final de la jornada es portarà a terme un networking, Cap de nosaltres és tan bo com tots nosaltres junts, perquè els assistents, de diferents municipis, es coneguin i puguin plantejar aliances per tirar endavant projectes en comú. 

Els actes comptaran amb la presència de l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, el President de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, Salvador Duarte, el coordinador de Reempresa província Barcelona, Joan Llivina, i el President Associació Espanyola de Crowdfunding, Xavier Olivella.

En aquest moment, s’està facilitant a altres municipis, el seu know-how  i el format del programa per a que  aquest esforç realitzat es pugui aprofitar en d’altres indrets; així és el coworking.

Bombers de la Generalitat

El Vallès Occidental és la comarca on més sortides han fet els Bombers durant el 2013

Comarca amb més incendis urbans

Bombers de la Generalitat
Imatge cedida pels Bombers de la Generalitat

Segons les dades facilitades pels Bombers de la Generalitat, el Vallès Occidental és la comarca on més actuacions s’han hagut de fer durant el 2013, amb un total de 6.116 sortides de diferents tipologies.

A tota Catalunya els Bombers han realitzat un total de 62.060 sortides, una xifra inferior a la del 2012, que va ser de 66.758. Un dels descensos més remarcable és el dels casos d’incendis de vegetació, els incendis urbans i l’atenció a problemes de mobilitat, com ara accidents de trànsit.

En el cas concret del Vallès Occidental, s’han fet un total de 6.116 sortides, un nombre lleugerament superior a les 6.089 de l’any 2012. Si bé en la majoria de comarques la comparativa d’ambdós anys preveu una baixada de sortides, en el cas del Vallès Occidental se n’han fet 27 més respecte de l’any anterior.

Pel que fa a les dades de tota Catalunya, els incendis de vegetació s’han reduït un 22% del 2012, any en què hi va haver una extrema sequera i grans incendis forestals. En el cas d’incendis en zones urbanes la reducció ha estat d’un 11%, és a dir, 1.488 serveis menys.

Al Vallès Occidental es van comptabilitzar fins a 422 incendis de vegetació enfront dels 508 que es van produir el 2012. En el cas dels incendis urbans, el Vallès Occidental és la comarca on més se n’han produït de tota Catalunya, amb un total de 1755, per sobre del Baix Llobregat (1329) i el Barcelonès (1033). En destaquen els incendis en contenidors de residus, gairebé el doble de la segona comarca amb més nombre, els incendis en edificis (499) i els incendis en vehicles a l’aire lliure no accidentats (230). Cal destacar també els 64 incendis en ubicacions industrials o magatzems, ja que la segona comarca amb més focs d’aquests tipus és el Baix Llobregat amb 43 incendis, 19 menys que el Vallès.

En el cas de les actuacions lligades a la mobilitat per accidents de trànsit el descens a Catalunya ha estat del 8’6%, s’han fet 741 sortides menys. Tot i així hi ha hagut dos serveis que han augmentat: les assistències tècniques urgents (3’6% més que el 2012) i els serveis de salvament al medi natural (augmentat un 1%). Al Vallès Occidental s’han realitzat 51 rescats al medi natural, per darrere del Ripollès, la Vall d’Aran, l’Alt Empordà i l’Anoia.

Missió comercial de la Cambra a Rússia i Bielorússia

Avui comença la missió comercial de la Cambra de Terrassa a Rússia i Bielorússia

Primera missió que es fa a Rússia

Missió comercial de la Cambra a Rússia i Bielorússia
Missió comercial de la Cambra a Rússia i Bielorússia // Imatge cedida per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha organitzat la primera missió comercial a Rússia i Bielorússia. Set empreses viatjaran als dos països fins el 29 de març per promoure les relacions comercials a través de diferents entrevistes individuals d’empreses de Moscou, Sant Petesburg i Minsk.

Aquesta és la primera vegada que la Cambra organitza una missió comercial a Rússia, tot i que la institució ha treballat en accions a aquest mercat: amb el model de missió inversa, els empresaris russos han participat en trobades amb els clients i proveïdors catalans. En el cas de Bielorússia, aquesta serà la segona vegada que la Cambra hi organitza una missió comercial.

Rússia és actualment un dels països amb més oportunitats de negoci, ja que el mercat rus necessita adquirir de l’exterior diferents béns industrials per a modernitzar les infraestructures, els actius de producció industrial, equips per desenvolupar la producció agrícola, serveis que facilitin la renovació de les infraestructures del petroli i el gas, i serveis per millorar l’eficiència energètica.

Bielorússia és un mercat ric en matèries primeres, ja que és un dels cinc primers productors de lli tèxtil mundial. L’activitat econòmica està dominada en un 50% pels serveis, la indústria en un 29%, la construcció un 12% i l’agricultura un 9%. Les empreses situades a Minsk representen el 20% de la producció industrial a tot el país, orientada especialment a la producció d’aliments, indústria lleugera, fabricació de motor i d’eines del sector del metall i electrònic.

Les empreses que realitzaran la missió comercial són: Dena Desarrollos SL de Terrassa; Bioiberica SA de Barcelona; Cotecnica SCCL de Bellpuig; Standard Hidraulica Sau de Montcada i Reixach; Factis SA-Milan de Mont-Ras; Labbox Labware SL de Mataró; i Laboratorios Bily SA de Barberà del Vallès.

Imatge cedida per Carinsa

El Grup Carinsa va participar en les 44 jornades del CED

Carisma investiga en les fragàncies del futur

Imatge cedida per Carinsa
Imatge cedida per Carinsa

El Grup Carinsa, amb seu al Vallès Occidental, a través de la seva Divisió de perfumeria, va participar recentment en les jornades número 44 del Comitè Espanyol de la Detergència, Tensioactius i Afins, celebrades a Barcelona.

D’aquesta manera, Carinsa va presentar els resultats preliminars d’un dels projectes d’Innovació Tecnològica que està investigant en l’àmbit de l’ambientació. El doctor José Antonio Muñoz va ser de desenvolupar la ponència.

El principal interès dels treballs fets a través del departament de I+D+i del Grup Carinsa són el desenvolupament dels nous productes capaços d’afegir una funcionalitat addicional als ambientadors

Segons la directora de la Divisió de Fragancies, Denia Martínez, “amb aquests nous camps d’investigació volem crear les fragàncies del futur. Són accessibles a tot el món des dels dispositius electrònics quotidians. Volem que els usuaris experimentin noves emocions, des d’experiències 4D a ser creadors dels seus perfums on-line”.

Resultats del dissabte

Futbol i futbol sala

Foto: Daniel Arús
Foto: Daniel Arús

FUTBOL

 

2ª Catalana Grup 4

UD San Lorenzo – CF Sabadell Nord  0 – 0

 

3ª Catalana Grup 7

UD Can Trias – FC Joanenc  3 – 2

 

4ª Catalana Grup 14

EF Bonaire – CF Pueblo Nuevo 2002  0 – 0

Unificación Santa Perpetua “B” – CF Sant Pere Nord ”B”  suspès

UE Les Fonts – CS Juan XXIII  1 – 3

 

Divisio d’Honor Nacional Juvenil Grup 3

CF Badalona – UFB Jabac Terrassa  2 – 0

 

FUTBOL SALA

 

Divisió d’Honor Catalana Grup 2

FS Castellar – CE Vacarisses  4 – 7

 

1ª Catalana Grup 3

CD Can Parellada – At Sant Joan  s/r

 

3ª Catalana Grup 1

Ullastrell FS – Centelles AE “B”  suspès

At Sant Joan”B” – CE Font-Rubí  s/r

CE Escola Pia Sabadell “B” – CF Viladecavalls  3 – 2

Sueños y deseos

Sueños y deseos

Sueños y deseos
Sueños y deseos

A veces el tiempo nos devora
y ya no podemos recuperarlo
sabiendo que nos sobra
sin darnos cuenta lo malgastamos.

Tenemos sueños y deseos
por ellos no dejamos de luchar
no siempre ,se pueden cumplir todos
estando presente la realidad.

Aprovecha el tiempo infinito
donde siempre puedes soñar
serán tus deseos de esperanza
quien afrontará la realidad.
No dejes pasar un sueño
que siempre en tu mente está
mantelo vivo,despierto
y luchando a el llegarás.

(MONT)

La Morral Gran

Des de la Morral Gran

La Morral Gran
La Morral Gran // Foto: Sergi Colomer

Des de la Morral Gran, tot venint per la carena dels Ginebrons, tenim unes espectaculars vistes de part de la Serra de l’Obac. A la fotografia només podem apreciar la punta de la Morral i com s’acosten uns núvols amenaçadors.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe