Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
23 març 2014 a 08:30

Des de la Morral Gran

0 Flares 0 Flares ×
La Morral Gran

La Morral Gran // Foto: Sergi Colomer

Des de la Morral Gran, tot venint per la carena dels Ginebrons, tenim unes espectaculars vistes de part de la Serra de l’Obac. A la fotografia només podem apreciar la punta de la Morral i com s’acosten uns núvols amenaçadors.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×