Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
31 març 2014 a 08:00

Estadi Olímpic de Terrassa

0 Flares 0 Flares ×
Estadi Olémpic

Estadi Olímpic // Foto: Sergi Colomer

Imatge de la Zona Olímpica de Terrassa on destaquen les quatre torres d’il·luminació de l’Estadi Olímpic de Terrassa, construït al 1961 i remodelat al 1991 amb motiu de les olimpiades de Barcelona ’92 mcom a seu olímpica de hoquei.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×