Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
14 abril 2014 a 08:00

Homenatge a Malevich

0 Flares 0 Flares ×
Homenaje a Malevich

Foto: Aina Marcobal

Homenatge a Malevich és una de les últimes obres de l’escultor Gorka Oteiza. Situada al Parc del Nord, té una alçada de set metres i sis metres d’amplada. Es tracta de la reproducció a gran escala d’una miniatura feta pel mateix artista, el qual va demanar que se situés la seva creació entre l’Estació del Nord i els pisos dels Ferroviaris. L’artista experimentava la contraposició entre buit i ple a través de línies corbes en cadena lineal, adoptant així una vessant més metafísica i sensorial seguint la línia de Malevich, pintor de l’avantguarda russa i creador del Suprematisme, corrent que experimentava al voltant de les formes geomètriques.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@ainamarcobal

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×