Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
11 abril 2014 a 08:00

La Bòbila Almirall II

0 Flares 0 Flares ×
 Bòbila Almirall II

La Bòbila Almirall II // Foto: Sergi Colomer

A la carretera d’Olesa trobem la Bòbila Almirall II. Fou construïda l’any 1961-62 pel mestre d’obres Marià Massana Ribas. La planta fa 3.70 metres mentre que el fust troncocònic fa 42 metres. L’antiga Bòbila, avui un magatzem de construcció, va ser fundada per Francesc Almirall al 1910.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×