Autor Motor
27 abril 2014 a 11:30

Montmeló viurà el campionat de Formula 1 del 9 a l’11 de maig

1 Flares 1 Flares ×

Els equips intentaran frenar la bona situació dels Mercedes

Circuit Barcelona-Catalunya

Circuit Barcelona-Catalunya // Imatge cedida pel Circuit Barcelona-Catalunya

El circuit de Montmeló, el Barcelona-Catalunya, albergarà el Campionat del Món FIA de Formula 1 els propers 9, 10 i 11 de maig. Les entrades es poden comprar al lloc web del circuit. Un cop celebrat el Gran Premi de la Xina el passat cap de setmana, els equips disposen de tres setmanes per enllestir els primers paquets de grans evolucions dels monoplaces de la temporada, el que genera grans expectatives pel Gran Premi d’Espanya.

Els equips treballen a contrarellotge per fer front els poderosos Mercedes AMG Petronas F1 Team. Precisament, els seus dos pilots estan al capdavant del mundial i Nico Rosberg, actual líder, amb una victòria i tres segones posicions, ha expressat que “és genial tornar a Europa amb el liderat al Campionat. A Barcelona, l’objectiu serà tenir un cap de setmana normal i tornar al primer lloc”. D’altra banda, Lewis Hamilton, que encadena tres victòries consecutives, vol continuar dur per mantenir la bona situació.

Fernando Alonso (Scuderia Ferrari) és el tercer en la classificació i tindrà el repte de donar continuïtat a aquest bon resultat i d’intentar repetir la victòria que va adjudicar-se al 2013 a Catalunya. Si bé, l’asturià es mostra cautelós: “donarem un altre cop el 100% i lluitarem, però en termes de resultats hem de mantenir-nos en calma i veure com va el desenvolupament en les properes tres setmanes, si podem portar noves parts a Barcelona. […] Hem d’aprofitar al màxim la llarga pausa que hi ha fins la propera cursa per a preparar-nos de la millor forma possible per a qualsevol situació que pugui arribar”.

A l’altra cara de la moneda, Jenson Button (McLaren Mercedes), s’ha mostrat més pessimista que els seus rivals: “tenim millores pel proper Gran Premi, a Barcelona, però no seran suficients per a disminuir la distància amb els cotxes més ràpids. L’equip ho està fent el millor que pot, i un resultat com aquest [el de Xina], és decebedor per a tothom”. Pastor Maldonado (Lotus F1 Team), guanyador del Gran Premi al Circuit l’any 2012, ha declarat que “estaria molt bé tenir un cap de setmana de curses sense cap problema, i això és en el que estem treballant per quan anem a Europa”.

Switch to mobile version
1 Flares Twitter 1 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×