Autor Economia
29 abril 2014 a 14:00

Signatura de la declaració “Cap a la Segona Reindustrialització del Vallès Occidental”

4 Flares 4 Flares ×

Es vol impulsar la indústria com a model de creixement

Sala d'actes Rectorat UAB

Sala d’actes del Rectorat de la UAB // Imatge del ewb uabcampus.cat

El proper dimecres 20 d’abril, els principals agents territorials del Vallès Occidental (Ajuntaments, patronals, sindicats, cambres de comerç i universitats) signaran la declaració Cap a la Segona Reindustrialització del Vallès Occidental, un consens de gran magnitud  on es recull  un seguit d’accions necessàries per que es donin les condicions necessàries per a la sortida de la crisi, generant ocupació de qualitat.

Els signants volen impulsar la economia com a model de creixement econòmica, davant la progressiva davallada del teixit industrial d’aquest territori. La Declaració inclou un full de ruta que intentarà portar al Vallès Occidental a liderar una “recuperació econòmica real per a tots els ciutadans”.

Els signants de la Declaració són els 23 alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental, el secretari general de la UGT i CCOO del Vallès Occidental, presidents de patronals del Vallès, els presidents de les Cambres de Comerç, els tres rectors de les Universitats que tenen presència al territori (UAB, UPC, UIC) i la Fundació ESDI.

L’acte de signatura es farà demà a les 1h a l’edifici Rectorat de la UAB. La llista de les persones que signaran és la següent:

Josep Santcristòfol, secretari comarcal UGT Vallès Occidental; Carles Montesinos, president del Consell Intersectorial d’Empresaris; Marià Galí, president Cambra de Comerç de Terrassa; Antoni Maria Brunet, president Cambra de Comerç de Sabadell; Francesc Elías, president Delegació PIMEC Vallès Occidental; Antoni Garrell, director general ESDI; Pere Alavedra, rector UIC (Universitat Internacional de Catalunya); Enric Fossas, rector UPC; Mateo Comalrena, alcalde Gallifa; Marta Roqué, alcaldessa de Rellinars;Joan Ballvé, alcalde d’Ullastrell; Ricard Torralba, alcalde de Sant Llorenç Savall; Salvador Boada, alcalde de Vacarisses; Francesca Berenguer, alcaldessa de Viladecavalls; Ramon Mayoral, alcalde de Polinyà; Núria Colomé, alcaldessa de Sentmenat; Mireia Solsona, alcaldessa de Matadepera; Dolors Conde, alcaldessa de Castellbisbal; Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallès;Teresa Padrós, alcaldessa de Palau-solità i Plegamans; Montse Mundi, alcaldessa de Sant Quirze del Vallès; Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès; Isabel García, alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda; Anna del Frago, alcaldessa de Barberà del Vallès; Maria Elena Pérez, alcaldessa de Montcada i Reixac; Joan Parralejo, alcalde de Ripollet; Carme Carmona, alcaldessa de Cerdanyola del Vallès; Carme García, alcaldessa de Rubí; Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès; Joan Carles Sánchez, alcalde de Sabadell; Jordi Ballart, alcalde de Terrassa; Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO del Vallès Occidental i Ferran Sancho, rector de la UAB.

 

Switch to mobile version
4 Flares Twitter 0 Facebook 4 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×