Autor Sanitat
7 maig 2014 a 12:00

AVAN ofereix una conferència sobre l’Alzheimer

0 Flares 0 Flares ×

Dijous a les 19h al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer

AVAN Neurologia

Aquest dijous, 8 de maig, la Fundació AVAN, juntament amb el suport de Fundación ONCE, ha organitzat la conferència La malaltia d’Alzheimer: més enllà de la demència. La conferència anirà a càrrec del Dr. Antoni Rey i la Dra. Maite Garolera.

El Dr. Antoni Rey Pérez és cap de la Unitat de Neurologia del Consorci Sanitari de Terrassa. Membre de l’equip d’Atenció Integral Ambulatòria dels Trastorns Cognitius i Conductuals de l’Hospital de Sant Llàtzer. És membre del grup d’Estudi de la Cognició i la Conducta de la Societat Catalana de Neurologia.

La Dra. Maite Garolera és Responsable de la Unitat de Neuropsicologia i del Grup de Recerca Cervell, Conducta i Cognició del Consorci Sanitari de Terrassa i Presidenta de la Societat Catalana de Neuropsicologia.

La conferència s’impartirà al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (plaça de la Cultura, 5) a les 19h. s’inclou dins el Cicle de Cultura Neurològica on s’ofereixen conferències i tallers per sensibilitzar i divulgar la importància de la prevenció activa afavorint hàbits i estils saludables alhora que facilitant eines de suport tant a afectats, famílies com professionals.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×