Autor El temps
20 maig 2014 a 10:00

Núvols i pluja

3 Flares 3 Flares ×
Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Dia ennuvolat el que tindrem avui en tot el país amb probabilitats de pluja cap a la tarda. A Terrassa el matí serà ennuvolat tot i que no s’esperen precipitacions fins al migdia, quan el cel estarà més cobert i s’esperen que puguin caure alguns ruixats sense importància. Serà cap a finals de la tarda quan s’espera que pugui haver-hi algun ruixat més important en forma de tempesta i que pugui ploure de forma moderada durant tota la nit. El vent bufarà amb més intensitat que aquests últims dies i les temperatures oscil·laran entre els 16 graus i els 23, per tant lleugerament superiors a les d’ahir, i la humitat relativa se situarà entre el 57 i el 90%.

S’espera que el temps segueixi amb aquesta tònica fins demà al migdia quan comencin a remetre aquests ruixats i que per dijous i fins a final de setmana s’alterni núvols i sol i algun possible ruixat.

Switch to mobile version
3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×