Autor Motor
4 maig 2014 a 10:00

S’amplia el servei de transport públic per assistir al Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya

4 Flares 4 Flares ×

Es disputarà els dies 9, 10 i 11 de maig

Imatge d'arxiu cedida pel Circuit de Barcelona-Catalunya

Imatge d’arxiu cedida pel Circuit de Barcelona-Catalunya

El cap de setmana que ve, 9, 10 i 11 de maig, se celebra el Gran Premi de Fórmula 1 d’Espanya Pirelli 2014 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Des de l’organitza, i tenint en compte els nombrosos desplaçaments que s’efectuaran des de diferents punts de l’Estat, recomana desplaçar-s’hi en transport públic, tren o autobús.

En el cas de Renfe, s’oferiran 46.000 places addicionals de Rodalies que tindran parada a Montmeló els dies 10 i 11. Cada 15 minuts hi haurà un tren per sentit a la connexió Montmeló-Barcelona. Circularan 42 trens especials, 24 per anar a Montmeló i 18 per tornar. D’aquests, 21 circularan dissabte i 21 diumenge, de la línia R2 (Castelldefels-Granollers Centre). El servei regular de cada cap de setmana seguirà existint: 74 trens diaris, 37 per sentit, amb una oferta de 81.400 places diàries.

D’altra banda, els viatgers que es traslladin en AVE de Saragossa i Madrid a Barcelona tindran una major oferta durant aquests tres dies, ja que es disposaran en 33.720 places. El bitllet d’AVE inclourà el bitllet de Rodalies de Barcelona.

En el cas dels autobusos, Sagalés posa a disposició dels interessats una flota d’autors per anar al circuit des del centre de Barcelona. Sortiran des de la cruïlla entre el Passeig de Sant Joan i Diputació, i arribaran al Circuit per l’Àrea Est. El preu del bitllet d’anada i tornada per dia és de 10 euros i la durada del trajecte és d’aproximadament 45 minuts.

Pel que fa als horaris des de Barcelona, el divendres, 9 de maig el serveis serà ininterromput de 08:00h a 12:30h; dissabte ininterromput de 7:30h a 12.30h i diumenge de 7.30h a 12h. en el cas dels autocar que surten des del Circuit de Barcelona-Catalunya, el divendres el servei ininterromput serà de 15h a 18h; en el cas de dissabte de 15h a 18:30h i diumenge de 15:45h a 18h.

Switch to mobile version
4 Flares Twitter 0 Facebook 4 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×