Autor Societat
25 juny 2014 a 13:30

Operació retorn del pont de Sant Joan sense incidències destacades

0 Flares 0 Flares ×

Cap accident mortal durant el dia d’ahir

logo servei català de transitL’operació retorn del pont de Sant Joan ha finalitzat sense cap problema viari destacable i, sobretot, sense cap accident mortal de trànsit a les carreteres i autopistes catalanes, tot i que sí que hi va haver un durant el pont, el passat diumenge. Des de les 12h fins a les 20h del dia 24, van retornar a l’àrea metropolitana de Barcelona 189.487 vehicles (67,67% dels vehicles previstos).

El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Josep Isern, ha destacat que les mesures especials d’ordenació i regulació del trànsit, així com els controls de seguretat dels Mossos d’Esquadra, “han facilitat una operació retorn tranquil·la i han afegit un plus de seguretat viària”. També ha explicat que les proves d’alcoholèmia realitzades a la nit de Sant Joan han resultat positives. Ha valorat molt satisfactòriament que no hi hagi hagut víctimes mortals durant l’operació retorn, tot i que lamenta el sinistre mortal del passat diumenge.

El sinistre mortal del diumenge va tenir lloc a la N-260, a Fontanals de Cerdanya, on una motocicleta va sortir de la via i va caure per un barranc de 15 metres. El conductor era un home de 38 anys, veí de Barcelona.

Pel que fa a la mobilitat en el dia de l’operació retorn, les vies més transitades van ser  la N-340 al Vendrell i Torredembarra (sentit nord), la C-31 a Santa Cristina d’Aro; la C-260 a Figueres per accedir cap a la N-II (sentit sud); AP-7 a Sant Celoni, C-65  a Llagostera per enllaçar amb la C-35 i la C-32 a Cornellà de Llobregat en direcció Barcelona. A més un accident a l’A-2 al Bruc va provocar afectació viària en direcció Barcelona.

Les principals incidències viàries com a conseqüència de la pluja que van afectar diversos indrets de Catalunya, es van localitzar a la N-340a a Vilaseca, que va estar tallada en els dos sentits per inundacions i a la BP-1121 a Monistrol de Montserrat, que es va restringir en els dos sentits per accedir al Monestir de Montserrat com a conseqüència d’unes esllavissades.  Com a vies alternatives es va poder circular per la BP-1101 i la BP-1103 des de l’A-2 (El Bruc – Can Maçana), itineraris que es van senyalitzar  a través dels panells informatius ubicats a l’A-2 i C-16.

 

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×