Autor Societat
1 juliol 2014 a 14:00

El Districte Jove proposa activitats al juliol per a joves

0 Flares 0 Flares ×

Les activitats seran gratuïtes

dist jove

Des del 30 de juny fins al 25 de juliol el Districte Jove posarà en marxa la seva programació d’estiu. Aquesta contindrà una seixantena de propostes perquè els joves puguin divertir-se i passar-s’ho bé durant el seu temps de vacances, alhora que participen en activitats creatives i educatives.

Cal recordar que el Districte Jove és un programa d’intervenció i acompanyament socioeducatiu en el temps de lleure, adreçat a joves d’entre 12 i 25 anys de Terrassa. El projecte es porta a terme en els cinc Espais Joves, tot i que també es fan activitats en altres equipaments municipals dels Districtes de la ciutat, com són els Centres Cívics, les escoles públiques, els poliesportius, les places, etc. Aquesta proposta es durà a terme entre el mateix jovent i l’equip educatiu del projecte, en coordinació i col·laboració amb diverses entitats del territori. La programació d’estiu del Districte Jove forma part del Oh Sí! Programa d’Oci Saludable, gestionat per l’Ajuntament. Les activitats seran gratuïtes.

D’entre totes les activitats programades destaquen: Campionat de bàsquet 3×3, Masterclass de Zumba, Sortida nocturna, Festival d’Art i Dancing Day, entre d’altres.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×