Autor Ensenyament
1 agost 2014 a 11:00

6.127 alumnes han rebut les activitats educatives de la Fundació Mina

0 Flares 0 Flares ×

És la xifra més alta des que van començar el 2006

Fundació Mina

Imatge cedida per Fundació Mina

 Des de fa vuit anys, la Fundació Mina imparteix sessions educatives a les escoles en el marc de l’agenda del Patronat Municipal d’Educació (PAME). Enguany, en el curs 2013-2014, 6.127 alumnes han estat beneficiaris d’aquestes sessions que s’han desenvolupat al voltant de 12 activitats.

 Al llarg d’aquest curs, la Fundació Mina ha fet especial incidència en la temàtica relacionada amb el cicle de l’aigua. A través dels cursos “El cicle natural”, “Estats de l’aigua” i “Intervenció de l’ésser humà” s’ha intentat fer arribar als nens i nenes el procés que ens permet disposar d’aquest recurs natural. El taller per als més petits, que tractava la mateixa temàtica, portava el nom de “Descobrim l’aigua”.

 Des que van començar les activitats educatives de la fundació, el curs 2006-2007, el número d’alumnes i tallers no ha parat d’augmentar. Fa vuit anys, el projecte va començar amb l’activitat “Salvem l’òbila” i 142 alumnes. Mica en mica, però, les xifres han anat augmentat exponencialment fins a arribar als més de 6.000 escolars que participen en una dotzena de tallers de temes diversos, com ara “L’aire i l’atmosfera, el CO2” les “Aus i la Biodiversitat al Llobregat” o “l’ADN, la molècula de la vida”, taller que s’ha complementat amb la visita a l’exposició del mateix nom que hi ha l’Espai Obert de Mina.

 La fundació ha destinat a aquests cursos, que han impartit educadors ambientals i materials, prop de 20.000 euros i uns 93.000 des del 2006. El projecte ha comptat amb el suport i la col·laboració de MILOCA (Associació d’Amics del CRFS de Torreferrussa) i l’ICO (Institut Català d’Ornitologia).

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×