Autor Cinema, teatre i televisió
23 agost 2014 a 10:00

Aquest cap de setmana no et perdis…

3 Flares 3 Flares ×

Dissabte 23 i diumenge 24

“En la línia de foc”

“En la línia de foc”

Dissabte

TVE

Cinema espanyol a les 22.00 amb “Las cosas del querer”.

La Guerra Civil ja està a les acaballes, i un cantant homosexual, juntament amb el seu pianista i la seva xicota, s’uneixen per fer-se famosos per tota Espanya. Quan tornen a Madrid, viuran els pitjors moments de la seva carrera i de la seva vida, enfrontant-se a una aristocràcia rància que troba la diversió en vexar a Mario per la seva condició sexual.

La pel·lícula dirigida per Jaime Chávarri i estrenada l’any 1989, compta amb les interpretacions de Diana Peñalver, María Barranco, Amparo Baró, Manuel Bandera, Ángela Molina, y Ángel Andrés López, entre d’altres.

Antena 3

A les 22.10 sessió de thriller amb “La casa al final de la calle”.

El film americà estrenat l’any 2012 tracta sobre Elissa, interpretada per la guanyadora d’un Oscar, Jennifer Lawrence, una adolescent que es muda amb la seva mare a un nou poble. Quan arriben a la seva nova llar, descobreixen que està situada davant per davant amb una casa on es va cometre un doble assassinat. La filla dels veïns va matar als seus pares i només el seu germà va sobreviure. Les coses començaran a complicar-se quan la jove es fa amiga d’aquest supervivent.

Sota la direcció de Mark Tonderai, completen el repartiment Krista Bridges, Nolan Gerard Funk, Gil Bellows, Max Thieriot i Elisabeth Shue.

Cuatro

A les 22.55 cinema d’acció amb “El único”.

Estrenada l’any 2001, aquesta pel·lícula explica la història de Yulaw, un investigador que ha recorregut 123 universos en els que ha perseguit i destruït formes de vida alternativa, de tal manera que a l’eliminar-les ha absorbit les seves habilitats sobrehumanes. Aquest fenomen és quelcom que pot posar en perill l’equilibri de tots els universos, i en conseqüència Gabriel Yulaw, que és un agent de la policia honrat, percep que la seva vida s’alterna en el moment en què el seu alter ego, el malvat investigador “Yulaw” interfereix en la seva vida, i decideix pensar en què fer per tal de salvar-se.

James Yong, director del film, és conegut per dirigir altres pel·lícules com “Destino Final”, o “Dragon Ball Evolution”. En aquest cas, dirigeix una pel·lícula d’acció i ciència ficció farcida d’arts marcials i efectes especials; a banda de ser considerada com una de les millors feines de Jet Li. Aquest actor, conegut per la sèrie “Once Upon a Time in China” i per la pel·lícula “Arma Letal 4”, va assolir la fama amb “Romeo debe morir”.

TV3

A les 22.00 cinefília amb “En la línia de foc”.

Protagonitzada per Clint Eastwood, aquest film tracta sobre Frank Horrigan, un agent del servei secret americà que no es perdona haver fracassat en la maduresa de la seva carrera quan el seu encàrrec va ser protegir la vida del president John F. Kennedy a la seva visita a Dallas quan va ser assassinat. Trenta anys després, travessa una greu crisi professional i personal però just quan és a punt de retirar-se, decideix tornar al servei de la casa Blanca al descobrir que el psicòpata Mitch Leary, ex agent de la CIA, amenaça de nou al President dels Estats Units.

Wolfgang Petersen destaca per haver dirigit pel·lícules com “La historia interminable”, o “El submarino”, però va ser “La noche de los cristales rotos” la que va cridar l’atenció d’Eastwood, i per la qual el va contractar per a aquesta història.

———————————————————————-

Diumenge

TVE

A les 22.30 la pel·lícula de la setmana és “Enemigos públicos”.

L’agent de l’FBI Melyin Purvis (Christian Bale) intenta arrestar a l’atracador de bancs John Dillinger (Johnny Depp), un delinqüent que s’ha convertit en un heroi per als més pobles. Dirigida per Michael Mann i estrenada l’any 2009, aquesta pel·lícula està basada en la història real del famós atracador John Dillinger, qui va desenvolupar la seva activitat delictiva durant els anys 30.

La2

A les 21.30 continua la reemissió de la sèrie espanyola estrenada a TVE als anys 90 “La forja de un rebelde”.

La sèrie, que en el seu moment va costar 2.300 milions de pessetes, va ser la darrera superproducció de TVE. Dirigida per Mario Camus, explica la història del socialista i republicà Arturo Barea, un vençut de la Guerra Civil fill d’una bugadera que es va passar 18 anys a l’exili sense poder tornar a Espanya.

Amb música de Lluís Llach, la producció compta amb les interpretacions d’Alejandra Grepi, Mercedes Lezcano, Ángel de Andrés, Lydia Bosch, Carmen Rossi, Jorge Juan Gardía Contreras, Paco Catalá, Antonio Valero i Emilio Gutiérrez Caba entre d’altres.

Switch to mobile version
3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×