Autor Futbol
17 agost 2014 a 14:00

El Lleida s’enduú el 15è Trofeu Ciutat de Terrassa

0 Flares 0 Flares ×

Guanya al Terrassa per la mínima (0-1)

Terrassa FC

Imatge d’arxiu del Terrassa FC // Foto: Juan Diego Galán

Terrassa FC 0 – 1 Lleida Esportiu

Terrassa FC: Ortega, Guillem, Segarra, Sergi Pérez, Javi González, Juli, Isaac Maldonado, Jaime, Marc Vilajosana, Batañero, Ángel de la Torre

Lleida: Pau Torres, Pau Bosch, Dani Fragoso, Albístegui, Jonathan Álvarez, Dídac Devesa, Salvador Pérez, Jorge Miramón, Ekhi Senar, Pedro J. López, Diego Sánchez

Gols: Diego Sánchez (0-1), min. 89

El Terrassa FC va disputar ahir a la tarda, davant del Lleida Esportiu, el 15è Trofeu Ciutat de Terrassa, un torneig que el club egarenc ha organitzat de manera intermitent, els anys 1973, 1974 i 1975; el 1984, 1985 i 1986; i que va recuperar el 2006, any del centenari, organitzant-se des d’aleshores cada any.

En el partit d’ahir, el Terrassa s’enfrontava al Lleida, equip de la Segona Divisió B, que va aconseguir el triomf per la mínima gràcies a un gol en el darrer sospir, en el minut 89′, obra de Diego Sánchez, que s’estrenava així com a golejador amb el club de la Terra Ferma. Ni un ni altre equip van disposar d’ocasions molt clares, però finalment el premi va ser per qui va saber transformar una de les poques rematades que es van efectuar.

Malgrat la derrota, el Terrassa va oferir una imatge positiva, amb una defensa sòlida, malgrat que va mostrar poques idees en atac. Els egarencs disputaran el darrer partit de pretemporada el proper dimecres, dia 20, rebent l’Horta. El 24 d’agost debutaran en la Lliga de Tercera Divisió a fora, davant l’Europa, que juntament amb el Cornellà i la Montanyesa, i els propis egarencs, va disputar la temporada passada el play-off d’ascens a la Segona Divisió B.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×