Autor Societat
20 agost 2014 a 12:00

Endesa soterra 358 metres d’una línia de mitja tensió de Matadepera

5 Flares 5 Flares ×

Suposarà una millora qualitativa del subministrament

Imatge cedida per Endesa

Imatge cedida per Endesa

Endesa ha acabat els treballs per soterrar 358 metres de la línia de mitja tensió que subministra llum al nucli Cavall Bernat, de Matadepera. El barri està situat a l’entorn rural i, segons la companyia, el soterrament de la xarxa té per objectiu facilitar la integració de la línia en aquest entorn i millorar la qualitat i la continuïtat del flux elèctric.

L’actuació, que s’ha fet amb la col·laboració de l’Ajuntament de Matadepera, ha permès eliminar cinc suports de fusta i un de metàl·lic del tram de línia situat entre els carrers Cingle dels Cavalls i Font de la Riera. El cable aeri s’ha soterrat amb un recorregut de 358 metres de longitud. Al final de la línia s’hi ha situat un únic pal metàl·lic que fa possible la connexió entre la part aèria del cablejat i la subterrània.

Els treballs s’emmarquen en els plans de manteniment que Endesa desenvolupa al Vallès Occidental amb l’objectiu d’incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric i disminuir el seu impacte visual.

Switch to mobile version
5 Flares Twitter 1 Facebook 4 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×