Autor Cultura
4 agost 2014 a 14:00

Finalitza una nova edició de les Nits d’Estiu a Castellar del Vallès

3 Flares 3 Flares ×

I a partir del 28 comença a Sant Feliu del Racó

Concert de Sense Sal // Imatge del web de l'Ajuntament de Castellar del Vallès

Concert de Sense Sal // Imatge del web de l’Ajuntament de Castellar del Vallès

Les Nits d’Estiu d’enguany a Castellar del Vallès van arribar a la fi amb la sessió de bachata i roda cubana del dimarts passat. Concerts, balls, revetlles, festes majors, sardanes, cinema i altres moltes propostes han omplert d’activitat les nits a la vila durant el mes de juliol.

Com és habitual, entre les propostes programades en la darrera edició destacaven les actuacions que s’han dut a terme a la plaça d’El Mirador i als Jardins del Palau Tolrà. En aquest sentit, la proposta més reclamada ha estat el concert que va oferir l’Orquestra Castellar, que va reunir 400 espectadors. A continuació, per nombre d’espectadors, se situen les propostes de Sense Sal, que va aplegar 350 persones, i de la Big Band.cat, amb 300 espectadors. Després se situen, amb 250 espectadors cadascuna, les actuacions del Bat-Kol Girls Choir de Tel Aviv i de Dansa Parc. D’altra banda, el concert de Guillamino & The Control Z’S va reunir 220 persones, i 200 espectadors cadascuna de les propostes de Nutcrakers i amics i de Cesk Feixas. Finalment, els concerts d’Arcattia i de Tyto Alba van aplegar 100 i 60 persones, respectivament.

Als prop de 2.400 espectadors d’aquestes actuacions s’han de sumar els 800 assistents a la festa organitzada per l’Esbart Teatral de Castellar, que va incloure cercaviles, monòlegs i un correfoc, entre altres activitats.

Pel que fa a les principals activitats, les tradicionals sardanes van aplegar un total de 420 assistents en tres sessions per les cobles Jovenívola de Sabadell, Sant Jordi – Ciutat de Barcelona i Ciutat de Cornellà. El cinema, que va organitzar el Club Cinema Castellar Vallès, va projectar entre altres pel·lícules Her i Yo Decido, aplegant un total de 336 assistents.

Les activitats de les Nits d’Estiu es van completar amb altres propostes, com ara els nou balls a la Sala Blava de l’Espai Tolrà que van organitzar els Amics del Ball de Saló i la primera edició del CorreTapa, una ruta gastronòmica d’11 dies amb més de 13.000 tapes.

Cal recordar que, aquest mes d’agost el nucli agregat de Sant Feliu del Racó celebrarà la seva festa major del 28 d’agost a l’1 de setembre. Aquest any es faran una trentena d’actes, com activitats esportives, balls, activitats als infants etc.

Switch to mobile version
3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×