Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
23 agost 2014 a 09:00

Fotografiant des de Les Finestrelles

4 Flares 4 Flares ×
Des de les Finestrelles

Des de les Finestrelles // Foto: Sergi Colomer

Fotografiant les magnífiques vistes que hi ha de part del Vallès Occidental des de Les Finestrelles, una formació rocosa situada davant del Montcau i a l’inici dels Emprius des d’on fins i tot es pot veure el mar i Barcelona.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version
4 Flares Twitter 1 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×