Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
15 agost 2014 a 09:00

L’Escola Industrial

5 Flares 5 Flares ×
Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

L’Escola Industrial de Terrassa, actualment anomenada Escola d’Enginyeria de Terrassa, és un edifici modernista obra de l’arquitecte Lluís Muncunill i Parellada. Té planta baixa i dos pisos estructurat en forma de U al voltant d’un pati interior, està situat al carrer Colom i es caracteritza per la influència dels estils historicistes.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version
5 Flares Twitter 1 Facebook 4 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×