Autor Cinema, teatre i televisió
22 agost 2014 a 18:00

Lucy

0 Flares 0 Flares ×
"Lucy"

“Lucy”

Scarlett Johansson torna a la gran pantalla amb Lucy, la nova pel·lícula de Luc Bresson. En aquesta nova història es planteja la possibilitat que una persona humana pogués utilitzar el 100% de la capacitat cerebral. Aquesta setmana també s’estrena la comèdia Infiltrados en la universidad, la seqüela de la parella de policies interpretada per Channing Tatum i Jonah Hill. L’aposta infantil de la setmana és Operación cacahuete una comèdia d’animació per a tota la família sobre dos esquirols que planegen assaltar una botiga de fruits secs. També arriba a la cartellera un toc de cinema europeu amb la darrera pel·lícula de Catherine Deneuve En un patio de París, i un thriller coproduït entre el Regne Unit i els Estats Units, Locke. Finalment, completant la cartellera de la setmana s’estrena Step Up all in, l’enèsima pel·lícula de la saga de “breakers” més famosa.

____________________________________________________________________________________________

LUCY (LUCY)

ACCIÓ. Dirigida per: Luc Bresson. Repartiment: Scarlett Johansson, Analeigh Tipton, Morgan Freeman, Min-sik Choi, Pilou Asbæk, Mason Lee, Amr Waked, Claire Tran, Yvonne Gradelet, Frédéric Chau, Cédric Chevalme, Jan Oliver Schroeder, Mathieu Turi, Paul Chan i Renaud Cestre.

Aquest thriller d’acció, que compta amb un guió del mateix Bresson, segueix les passes d’una dona (Scarlett Johansson) involucrada de manera involuntària en una trama de tràfic de drogues. Així, quan una de les bosses que ha ingerit es trenca i els narcòtics entren en contacte amb el seu cos es transformarà en una guerrera sense pietat amb una evolució que supera la lògica humana.

____________________________________________________________________________________________

INFILTRADOS EN LA UNIVERSIDAD (22 JUMP STREET)

COMÈDIA. Dirigida per: Phil Lord i Chris Miller. Repartiment: Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube, Amber Stevens, Jimmy Tatro, Wyattt Russell, Jillian Bell, Dax Flame, Johnny Pemberton, Katrina Despain, Sal Longobardo, Joe Chrest, Eddie J. Fernandez, David Stephen Mitchell i Toby Nichols.

En aquesta ocasió, després d’haver superat l’institut dues vegades, es produiran grans canvis en la vida dels oficials Schmidt (Jonah Hill) i Jenko (Channing Tatum) quan el seu nou destí els obliga a infiltrar-se en una universitat local. Però quan Jenko coneix a la seva ànima bessona a l’equip esportiu, i Schmidt s’endinsa en el grup de teatre d’art bohemi de la universitat, comencen a plantejar-se la seva relació. Per tant, en aquesta ocasió, la cosa se’ls complica ja que no només hauran de resoldre el cas, sinó que també hauran de descobrir si poden tenir una amistat madura. Si aquests dos adolescents “crescudets” poden madurar i convertir-se en homes de veritat, la universitat probablement es converteixi en el millor que els hagi pogut passar.

____________________________________________________________________________________________

OPERACIÓN CACAHUETE (THE NUT JOB)

ANIMACIÓ I AVENTURES. Dirigida per: Peter Lepeniotis. Repartiment: Will Arnett, Brendan Fraser, Liam Neeson, Katherine Heigl, Stephen Lang, Maya Rudolph, Jeff Dunham, Gabriel Iglesias, Sarah Gadon, James Rankin, Scott Yaphe, Joe Pingue, Annick Obonsawin, Julie Lemieux, Robert Tinkler.

L’esquirol Surly i el seu amic Buddy planegen donar el cop de la seva vida a una botiga de fruits secs. Però pràcticament sense adonar-se’n es veuen involucrats en l’atracament a un banc que planegen al seu temps uns gàngsters. Operación cacahuete és una divertida comèdia d’aventures per a tota la família.

____________________________________________________________________________________________

EN UN PATIO DE PARÍS (DANS LA COUR)

DRAMA. Dirigida per: Pierre Salvadori. Repartiment: Catherine Deneuve, Gustave de Kervern, Féodor Atkine, Pio Marmaï, Moretti, Nicolas Bouchaud, Oleg Kupchik, Garance Clavel, Carole Franck, Olivier Charasson, Bruno Netter, Cécile Descamps, Fred Epaud, Fanny Pierre, Lévanah Solomon.

Antoine, un músic d’uns quaranta anys, de sobte decideix deixar la seva carrera. Després d’anar voltant sense rumb, acaba trobant una feina com a porter. Mathilde viu en el vell edifici de la zona est de París on treballa l’Antoine. És una prejubilada, generosa i implicada, que divideix el seu temps entre els serveis socials i la comunitat de propietaris. Una tarda la Mathilde descobreix una preocupant esquerda a la paret de la sala d’estar. De mica en mica, la seva preocupació es torna pànic per si l’edifici s’ensorra. A mesura que van passant els dies, un sentiment protector creix dins l’Antoine, que té por de veure com la Mathilde lliscar cap a un estat de bogeria. Així, d’una manera una mica matussera, els dos formaran un duet divertit i solidari que potser els ajudi a travessar un mal moment.

____________________________________________________________________________________________

LOCKE (LOCKE)

DRAMA, THRILLER. Dirigida per: Steven Knight. Repartiment: Tom Hardy, Olivia Colman, Ruth Wilson, Andrew Scott, Ben Daniels, Tom Holland, Bill Milner, Danny Webb, Alice Lowe, Silas Carson, Lee Ross, i Kirsty Dillon.

Ivan Locke (Tom Hardy), ha treballat molt per construir-se una bona vida. Però en una nit veurà com la seva vida s’esfondra al seu voltant. A la vigília del seu major repte laboral, Ivan rep una trucada telefònica que desencadena una sèrie d’esdeveniments que li donaran la volta a la seva família, a la seva feina, i fins i tot a la seva ànima.

____________________________________________________________________________________________

STEP UP: ALL IN (STEP UP: ALL IN)

MUSICAL. Dirigida per: Trish Sie. Repartiment: Alyson Stoner, Briana Evigan, Izabella Miko, Ryan Guzman, Adam G. Sevani, Stephen Boss, Chadd Smith, Misha Gabriel Hamilton, Abigail Rich, Martín Lombard, Mari Koda, Fulvio Cecere, Karin Konoval, Fiona Vroom i Chaton Anderson.

Quan Mob, l’equip de ball més increïble que es recorda, no deixa de patir desencerts a Los Angeles, es dissol i torna a Miami. Sean (Ryan Guzman), un antic membre de Mob i inassequible al descoratjament, s’assabenta d’una competició propera que ofereix un primer premi valorat en milions de dòlars i un contracte per participar al show de Las Vegas. Així, decideix tornar a reunir el grup que competirà en la lluita per una victòria decisiva pels seus somnis i les seves carreres.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×