Autor Economia
23 agost 2014 a 12:00

Més de 10.000 establiments en una campanya per fomentar el consum

3 Flares 3 Flares ×

La campanya està impulsada pel Banc Sabadell

Imatge de la campanya cedida per Banc Sabadell

Imatge de la campanya cedida per Banc Sabadell

El Banc Sabadell ha aconseguit en només tres mesos més de 10.000 establiments en 17 ciutats espanyoles que s’han adherit a la campanya de dinamització comercial i foment del consum. Fent balanç doncs, més d’1.240.000 persones han participat en el sorteig de targetes regals BS. Els guanyadors poden canviar el val, de 51.000 euros,  per productes i serveis dels establiments de les respectives poblacions.

Amb aquesta iniciativa,que es va iniciar el maig passat i durarà fins a final d’any, l’entitat vol incentivar el consum de proximitat i qualitat, així com ser l’entitat de referència pel sector del comerç.

La campanya vol fomentar la ciutat que l’acull mitjançant una comunicació dissenyada per cada cas, sota el lema “Creiem en …” (i el nom de la ciutat corresponent). A més, s’han fet diverses visites dels gestors comercials als establiments per tal d’involucrar-los a la iniciativa, s’ha col·locat marxandatge i urnes per tal que els clients poguessin participar en el sorteig de targetes regals BS i Xavier Mariscal ha fet el disseny de les 348.000 bosses repartides.

Cal recordar que a hores d’ara, ja s’ha dut a terme a ciutats com Saragossa, Santander, Pamplona, Castelló, Osca, Marbella i Granollers. Pel que fa a les pròximes ciutats a inscriure’s, Banc Sabadell portarà la campanya a 22 ciutats més a partir de la tardor: Girona, Manresa, Logronyo, Lleó, Toledo, Palma, Granada, Còrdova, Oviedo i Las Palmas, entre altres.

Switch to mobile version
3 Flares Twitter 1 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×