Autor Ensenyament
2 setembre 2014 a 12:00

Avui s’inicia el curs de monitors en el lleure

0 Flares 0 Flares ×

L’imparteix la Fundació Pere Tarrés

Imatge del web de l'Ajuntament de Terrassa

Imatge del web de l’Ajuntament de Terrassa

Avui s’inicia el nou curs de monitors el qual permet obtenir el carnet de monitor en el lleure infantil i juvenil. El curs, organitzat pel Servei de Joventut i Lleure Infantil de l’Ajuntament de Terrassa i impartit per la Fundació Pere Tarrés, té una durada de 310 hores, repartides en dues etapes, una lectiva de 150 hores (100 presencials i 50 a distància), i una segona etapa de 160 hores de pràctiques.

Un cop passat el curs s’obtindrà el carnet de monitor que atorgarà la Generalitat. A més,  amb la normativa vigent també es disposarà un títol oficial de Certificat de Professionalitat, expedit pel Servei d’Ocupació de Catalunya i vàlid a tot l’Estat, com a dinamitzador d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil.Aquesta novetat posa evidencia la importància que tenen els esplais i els agrupaments escoltes i els seus equips de monitors alhora d’ajudar als infants i al jovent a créixer a través del joc i transmetre valors treballant des d’una vessant lúdica. .

Durant l’any passat hi van assistir un total de 380 joves. Molts d’ells, gràcies a l’obtenció d’aquestes titulacions s’insereixen al món laboral per primer cop.  La persistència en la formació dels monitors ha convertit a Terrassa en un referent a tota la província de Barcelona per la alta qualitat de les seves activitats de lleure

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×