Autor Cultura
24 setembre 2014 a 16:00

La dibuixant Amparo Sard inaugura l’exposició “El naixement de la Tragèdia”

3 Flares 3 Flares ×

L’artista mallorquina presenta un anàlisi de la identitat humana

Imatge de l'exposició del web del CDMT

Imatge de l’exposició del web del CDMT

Amparo Sard es va donar a conèixer per l’habilitat i la tècnica amb el paper perforat i les seves creacions audiovisuals. Tot i que ha presentat les seves obres a Alemanya, França, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Estats Units, Japó, Canadà, Mèxic i Espanya, és la primera vegada que exposa a Terrassa. De fet, la mostra ha estat planificada de manera expressa per l’Espai Zero del Centre de Documentació i Museu Tèxtil (CDMT), fet que recupera l’etapa d’exposicions d’artistes actuals que treballen l’art a partir de materials relacionats amb el sector tèxtil.

El naixement de la tragèdia mostra la vessant més íntima i retrospectiva de la consciència humana. Segons ha declarat l’autora, l’obra prové de l’observació dels éssers humans que necessiten encabir-se dins el col·lectiu per protegir-se. Ens fa entendre que només encarant-nos a nosaltres mateixos entendrem que la identitat és fràgil i incontrolable. L’obra potencia l’autoconeixement com a necessitat estètica de la bellesa hel·lènica i el respecte dels límits de l’individu.

L’obra de l’artista mallorquina s’estrenarà el proper 28 de setembre a l’Espai Zero del CDMT a les 12h. L’exposició es podrà visitar fins a mitjans de novembre.

Switch to mobile version
3 Flares Twitter 0 Facebook 3 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×