Autor Política
21 novembre 2014 a 15:00

Ciutadans de Sant Cugat denuncia el govern municipal a la Fiscalia de Terrassa

3 Flares 3 Flares ×

Per «recolzar amb recursos públics la campanya del 9N»

Imatge de la web de la Generalitat de Catalunya

Imatge de la web de la Generalitat de Catalunya

L’agrupació territorial de Ciutadans de Sant Cugat ha denunciat el govern municipal per «recolzar amb recursos públics, tant humans com econòmics, la campanya independentista de l’ANC”. El candidat a l’alcaldia per la formació unionista, Aldo Ciprian, va assegurar ahir que «existeixen imatges en les que es pot veure com les brigades municipals van penjar en diferents punts de la localitat, durant tot el mes d’octubre, la propaganda independentista per a la realització del procés participatiu del 9N».

Així mateix, l’alcaldable va explicar que la seva formació «ha presentat diferents denúncies sobre aquest tema davant la Fiscalia de Terrassa, el Jutjat de Rubí i la Delegació del Govern a Barcelona», ja que el fet que «el consistori hagi utilitzat els recursos públics en benefici d’una associació privada, podria ser constitutiu de diferents delictes com a prevaricació, suborn i malversació de fons públics».

La formació ha fet públiques les imatges on es demostrarien els fets denunciats.

Switch to mobile version
3 Flares Twitter 0 Facebook 3 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×