Autor Breus
20 novembre 2014 a 16:45

“El secret d’aturar el temps” al Museu Tèxtil de Terrassa

5 Flares 5 Flares ×

Aquest diumenge al Museu Tèxtil de Terrassa tindrà lloc l’activitat “Viu en directe…el taller de Restauració: el secret d’aturar el temps”.  Es tracta d’una experiència on els interessats viurà des de dins una part de l’activitat científica i de treball del Centre. Els participants tindran accés a peces extraordinàries que els permetran resoldre una sèrie de enigmes que s’hi relacionen i podran posar en pràctica en primera persona alguna de les tècniques que permeten, de vegades, aturar el temps. L’horari de l’activitat és d’11 a 13 h, va dirigida al públic adult i té un preu de 20 euros.

Switch to mobile version
5 Flares Twitter 1 Facebook 4 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 5 Flares ×